Vakantiehuis in Twente

vakantiehuis twente

Vakantiehuis huren in Overijssel

Op zoek naar rust, ruimte en comfort? In ons vakantiehuis vindt u het beste van al die werelden. Op Buitengoed Lageveld staat dit luxe 6-persoons vakantiehuis welke geheel in een karakteristieke Twents stijl is gebouwd. De woning (300m3) is voorzien van een ruime woonkamer, twee badkamers -waarvan een met whirlpool-, drie slaapkamers, een keuken met moderne inbouwapparatuur, twee eigen parkeerplaatsen en een ruim aangelegde tuin (600m2) met terras (140m2).

Kortom: recreĆ«ren op topniveau!  Meer over het vakantiehuis


Article Separator

Overijssel

De omgeving

Buitengoed “Het Lageveld” is gelegen naast een prachtig recreatiepark, het ca. 36 ha. grote Lageveld, met zandstranden en riante waterpartijen met zwemvijver, kindervijver, surfvijver, trimbanen en wandelpaden in het groen.  In de nabijgelegen (nationale) parken wisselen overweldigende bossen zich af met uitgestrekte heidevelden. De unieke flora en fauna kunt u ervaren dankzij de vele gemarkeerde wandel-, fiets- en paardrijdroutes.

Meer over de omgeving


Article Separator

Vakantiehuis keuken

Het huis in beeld

Dit vakantiehuis is het ideale verblijf voor families, bedrijven (heisessie) of kleine groepen die de luxe wensen van een hotel, maar dan in een meer persoonlijke en intieme sfeer.

Bekijk foto’s van het vakantiehuis en de omgeving


Article Separator

huren vakantiehuis

Enthousiast geworden?

Een overzicht van beschikbaarheid & prijzen om ons vakantiehuis in Overijssel te huren vindt u hier.


Article Separator

contact

Contact

Heeft u een vraag over het vakantiehuis of wilt u meer informatie over het huren van ons vakantiehuis?

 

Klik hier voor onze contactgegevens

h

Comments are closed.