Vakantiehuis huren in Overijssel

Op zoek naar rust, ruimte en comfort? In ons vakantiehuis vindt u het beste van al die werelden. Op Buitengoed Lageveld staat dit luxe 6-persoons vakantiehuis welke geheel in een karakteristieke Twents stijl is gebouwd. De woning (300m3) is voorzien van een ruime woonkamer, twee badkamers -waarvan een met whirlpool-, drie slaapkamers, een keuken met moderne inbouwapparatuur, twee eigen parkeerplaatsen en een ruim aangelegde tuin (600m2) met terras (140m2).

Kortom: recreƫren op topniveau.

De vakantiewoning ligt midden in het buitengebied. Vanaf het park kunt u er naar hartelust fietsen of wandelen. Na een dag buiten kunt u heerlijk genieten in de whirlpool of lekker op de bank relaxen in de sfeervolle woonkamer bij de kachel. In de luxe designkeuken bereidt u in alle rust de lekkerste diners.

Vakantiehuis Huren

Vakantiehuis Huren
Op zoek naar rust, ruimte en comfort? In ons vakantiehuis vindt u het beste van al die werelden.

De omgeving

De omgeving
Buitengoed "Het Lageveld" is gelegen naast een prachtig recreatiepark, het ca. 36 ha. grote Lageveld, met zandstranden en riante waterpartijen met zwemvijver, kindervijver, surfvijver, trimbanen en wandelpaden in het groen.

Het huis in beeld

Het huis in beeld
Dit vakantiehuis is het ideale verblijf voor families, bedrijven (heisessie) of kleine groepen die de luxe wensen van een hotel, maar dan in een meer persoonlijke en intieme sfeer.